مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید من متولد 1359 هستم که در سال 1/6/1384 به خدمت سربازی رفتم و در سال 1/4/1387 از یگان

سلام خسته نباشید من متولد 1359 هستم که در سال 1/6/1384 به خدمت سربازی رفتم و در سال 1/4/1387 از یگان خدمتی خود امد و به دلیل مشکلات خانوادگی دیگر نتوانستم به یگان خود برگردم ایا من می توانم ادامه خدمت خود را بخرم چون من دارای زن و دو تا بچه هستم که با شرایط سخت زندگیم را اداره می کنم ادامه خدمت برای من خیلی سخت هست باید هزینه زندگیم را خودم در بیارم

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : چون قوانین و دستورالعمل های صادره به روز هستن‌ بهتر از از شعبه حقوقی نظام وظیفه سوال شود تا به طور دقیق پاسخ مربوطه را دریافت نمایید