مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی کنید آیا اینترنتی میشه شکایتی تنظیم کرد به دیوان عدالت اداری، آدرس پست الکترونیکی

با سلام و عرض ادب
من امسال در آزمون استخدامی شرکت کردم با وجود اینکه نمره بالا و مصاحبه خوبی داشتم از رقیبم. جلوتر بودم اما قبول نشدم به اداره کل استان رفتم شکایتی تنظیم کردم اما جواب قانع کننده ای ندادند فقط گفتند در مصاحبه رقیبت بهتر بوده در صورتیکه من سابقه و مدرک و غیره بالاتر داشتم و همچنین مصاحبه خوبی داشتم بهرجهت چون جوابگو نبودند قصد دارم به دیوان عدالت اداری اعتراض بزنم راهنمایی بفرمائید که آیا میشه از طریقه اینترنت شکایت را نوشت سایت آن چیست و مراحل را بگویند. قبلا از عنایت حضرتعالی تقدیر و تشکر دارم.
پیشاپیش سال نو مبارک

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق نزدیک ترین دفترخدمات الکترونیک قضایی