مشاوره حقوقی رایگان - اثبات کودک آزاری

سلام،همسایه منزل بنده میوه فروشی که پسر بچه بنده برای خرید گوجه به آن جا رفته بود که میوه فروش پسر من صدا زده و پشت میز آلت تناسلی خودش نشان داده و پسر اومده اونم دنبالش راه افتاده و وارد خونه من شده که بنده سر میرسم و میبینم که شلوارش درآورده بنده گرفتم با 110 تماس گرفتم الآن پرونده به دادگاه رفته که بنا به جمع آوری دی وی آر دوربین های مغازه خود، باعث شد دو روز پلمب بشود بعد از تحویل دی وی آر مغازه از پلمب در اومده و میگن داخل فیلم چیزی نیست اگر داخل حافظه دوربین چیزی نبود چرا باید دی وی آر از دسترس ماموران پلیس ببرند و نگذارن همان شب فیلم دوربین‌های مغازه مورد بازرسی قرار بگیرد چرا با این همه مدرک دوباره قاضی پرونده میگه ادله کافی نیست حتی با وجود دوتا شاهد، حتماً باید دخول صورت بگیرد اگر بنده را راهنمایی کنید تا بتونم حق یک کودک 8 ساله را بگیرم و نگذارم که مجدداً به این کارش ادامه بدهد تا آخر عمر دعاتون میکنم

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درصورت قرارمنع تعقیب با لایحه واستدلال قوی به قرار صادره اعتراض کنید درصورت نیاز به راهنمایی تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همان زمان باید کودک را به پزشکی قانونی برده و تامین دلیل از طریق تخصصی علمی می‌نمودید لذا پس از سه روز این موضوع کمی مشکل به نظر می‌رسد و ادله منافی عفت متاسفانه کمی سخت و گاهاً محال است