مشاوره حقوقی رایگان - کودک آزاری و تجاوز در مهد

سلام.پسر 5سالم توسط زن و شوهری که مدیریت مهد کودک هستن مورد کودک آزاری به بدترین شکل و تجاوز قرار گرفته.بدلیل ترس زیاد بچه از تهدیدهاو کتک های که خورده(مثل،اگه بگی میام مادر و پدر تو میکُشم و خودتو میبرم زندانی میکنم و کتک میزنم)نامه روان تایید نشد نوشتن خیال پردازی کرده.چند مورد رو گفت و اسم اون فرد.ولی باور نکردن چون تمام این موارد که پسرم عنوان کرده توی 5 روز بوده بچم دیگه نمی رفت.
و مدیر بخاطر افسردگی که من دارم با پول دادن به رئیس اطلاعات کلانتری منو یک آدم متوهم عنوان کردن.درصورتی که من حاضر هستم به هر طریقی که دادگاه قبول داشته باشه ثابت کنم من سلامت عقلی دارم و تمام مواردی که پسرم عنوان کرده صحت داره نامه جسمی یک مورد که بچم عنوان کرد و دیده میشد تایید شده که با آمپول به پاهاش زیاد زدن.دکتر گفت اگه تجاوز میشد بچه دوام نمی‌آورد و ما دیگه بی‌خیال معاینه‌ شدیم.ولی بچم گفت به مقعد و قسمت تناسلی هم آمپول زدن و چیکار باهاش کردن و خون امده و درد داشته بچم از ترس و خجالت نگفت تجاوز هم بوده از بس که بهش حرف های بدی زدن و احساس گناه دادن.کلانتری گفتن برای نامه مجدد باید برید دادسرا اقدام کنید.همسرم و من باید چیکار کنیم که تمام آسیب ها چه روحی چه جسمی ثابت شه. 1 ماهُ نیم گذشته از اتفاقات. لطفاً راهنمایی کنید چیکار کنیم ممنونم??

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید فورا وکیل می گرفتید الان هم باید به دادسرا شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نباید یک و نیم ماه معطل می کردید در چنین موارد حساسی حتما باید وکیل بگیرید
از طریق دادسرا موضوع را پیگیری کنید اما نه شخصا که حتما توسط یک وکیل وگرنه به جایی نمی رسید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید و شخصا به دادستان محل سکونت خود مزاجعه کنید با شماره 23ا اورژانس اجتماعی تماس بگیرید سریعا