مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم فاطمه

سلام و وقت بخیر

اسم خودم را در شناسنامه میخواهم به النا تغییر بدهم از فاطمه و چند سالی هم هست که دوستان و خانواده النا صدایم میکنند

چون تعداد زیادی فاطمه در یک خانواده هستیم عمه و خاله و دختر خاله ام هم فاطمه نام دارن و بقیه فامیل نسبتا دور تر این باعث شده از کودکی با القاب صدا شوم در جمع فامیل یا در کنار اسمم لقب قرار بگیرد و در این مورد آزرده بشوم همچنین احساس میکنم به شأن این اسم هم توهین میشود اینگونه آیا امکانش هست با اعلام نارضایتی از همین مسئله نامم را تغییر بدهم ؟ چون برایم خیلی مهم است

ممنون میشوم نظر خودتون رو بیان کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق ثبت احوال درخواست دهید،بررسی میگردد