مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم فاطمه

سلام من 21 سالمه و اسمم فاطمه اس از بچگی از این اسم خوشم نمیومد به خاطر فراوانی زیادش و معنیش و خاطرات بدی که ازش دارم و بهم حس خیلی بدی می داد
الان میخوام تغییرش بدم به اسم دیگه که فراوانیش خیلی کمه ولی دوسش دارم و از گفتنش اذیت نمیشم
آیا این امکان وجود داره؟
و اینکه نیاز هست حتما نامه روانشناس بگیرم برای دادگاه؟
و اگر اداره ی ثبت احوال در دادگاه موافقت کند بازهم نیاز به دفاع هست یا دادگاه به نفع من رای را میدهد؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درصورت عدم موافقت ثبت احوال به طرفیت اداره دادخواست تغییر نام بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات بیشتر جهت راهنمایی می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
فاطمه از اسامی مذهبی است در تغییر نام مذهبی، ابتدا باید به این نکته توجه شود که به طور کلی عوض کردن اسم هایی نظیر لیلا،فاطمه، علی، محمد و زهرا تقریبا امکان پذیر نمی باشد. افرادی که اقدام به تغییر این نوع اسامی می زنند باید به دادگاه مراجعه کنند که مخالفت شدیدی علیه تغییر نام مذهبی وجود دارد برای تغییر نام مذهبی و یا به طور کلی هر اسمی، افراد می بایست 18 سال به بالا باشند. البته افرادی که کمتر از18 سال دارند، با داشتن حکم رشد، می توانند برای عوض کردن نام خود اقدام کنند. جد پدری و یا خود آن ها نیز با ارائه شناسنامه خود می تواند برای تعویض اسم فرزند زیر 18 سال خود اقدام کنند ، با ارایه دلایل از طریق دادگاه موضوع را انجام دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نامه روانشناس می تواند برای دفاعیات شما موثر باشد اگر ثبت احوال بپذیرد اصولا دادگاه نیز سختگیری نمی کند