مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعمال مدرک تحصیلی بالاتر در آموزش و پرورش

با سلام. احتراما اینجانب در اموزش و پرورش با آزمون توسط ماده 28 جذب شدم. اکنون که در همان رشته که پذیرفته شده ام دکتری گرفته ام اداره و وزارتخانه می‌گوید امکان اعمال ندارد چرا که در چارت بخشنامه 710/11 نیست! آیا میشود شکایت کرد دیوان عدالت اداری؟ چرا که من در همان رشته که جذب شده ام با ارشد…دقیقا دکتری گرفته ام! میگویند دکتری به درد دبیری نمیخورد! رشته جذب با رشته ارتقا فرق میکند…

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اعمال مدرک تحصیلی بالاتر تحت شرایطی قابل اعمال است .
موفق باشید.