مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعمال مدرک تحصیلی

با سلام و احترام
بنده در پست سازمانی کارشناس آزمایشگاه در یکی از دانشگاه های دولتی استخدام رسمی هستم و به مدت 20 سال در گروه آموزشی مربوط مشغول تدریس در آزمایشگاه بودم.و با موافقت گروه آموزشی ومرخصی بدون حقوق برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری مشغول شدم.و اکنون که مدرک تحصیلی دکتری خود را ارائه دادم دانشگاه محل خدمتتم از اعمال آن در حکم من اجتناب نموده در حالیکه سایر همکاران من که پیش از من مدرک دکتری را ارائه نموده اند در حکم کارگزینی آن ها مدرک دکتری تخصصی اعمال گردیده است. اگر به دیوان عدالت اداری هم شکایت کنم با توجه به طولانی بودن پروسه دادرسی ممکن است تا آن زمان آیئن نامه های دیگری تصویب گردد که به نفع من نباشد ایا راهی وجود دارد که سریعتر به حق خود برسم.
با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر با مجوز دانشگاه محل خدمت ودر همان تخصص قبلی دکتری گرفتید باید اعمال کنند اگر نکردند به وزارت بهداشت مراجعه کنید اگر نشد راهی جز دیوان عدالت باقی نمی ناند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لاجرم باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای رسیدن به نتیجه ، شما باید در دیوان عدالت شکایت نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.