مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار و نبود بیمه

سلام. من از تاریخ 11 اسفند 95 تا 26 اسفند 97 در روزنامه‌ای مشغول به کار بودم. سه ماه مانده به انتهای سال برگه ای را آوردند دال بر اینکه همه حق و حقوق مرا دادند و من هیچ ادعایی ندارم.
من امضا نکردم و بلافاصله شکایت کردم.
بعد که احضاریه رفت، از محل کارم تماس گرفتند که بیا به توافق می رسیم.
از دی ماه بیمه کردند مرا و قراردادی امضا کردیم تا انتهای سال و گفتند نیروی دائمی هستی. من هم باور کردم و اون برگه‌ها را امضا کردم مبنی بر اینکه هیچ ادعایی نسبت به بیمه از 11 اسفند 95 ندارم و همه حقوق و مزایای من پرداخت شده به خاطر اینکه حقوق مرا هم نگه داشته بودند. 27 اسفند پاپوش درست کردند و مرا اخراج کردند.
آیا من میتوانم شکایتم را پیگیری کنم با توجه به اون امضاها و آیا چیزی دست مرا خواهد گرفت؟
ضمن اینکه دادخواست و موعد دادرسی را نگه داشته‌ام.