مشاوره حقوقی رایگان - ابطال جواز کسب مشاور املاک

سلام وقت به خیر
اگر مشاور املاک بیاد ملکی رو در بنگاه خودش بفروشد و مرتکب کلاهبرداری از طریق فروش مال غیر بشود، با شکایت به محکومیت قطعی زندان و رد مال و جریمه و ... محکوم شده باشه
براش از طرف اتحادیه تخلف هست؟ چه امتیاز منفی از سمت اتحادیه براش هست؟
میتونم با مراجعه به اتحادیه و ارائه دادنامه محکومیت اش جواز کسب اش رو باطل کنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حتما تخلف صنفی نیز محسوب خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ تخلف آشکاری است که امکان ابطال جواز کسب املاک وجود خواهد داشت.