مشاوره حقوقی رایگان - چک امانی

با سلام 6 فقره چک به کسی به صورت امانت داده شده و توسط ایشان مبلغ زده شده و به غیر واگذار گردیده شده و در مقابل پول نزول گرفته شده است و بخشی هم به شرخر فروخته شده است حال جهت استرداد چکها فوق میبایست چه کاری صورت گیرد و تعداد 3فقره از چکها هم برگشت خورده است جهت سوء استفاده از شخص مورد نظر میشود شکایت نمود و به جرم خیانت در امانت از شخص امانت گیرنده و اشخاص گیرنده چک شکواییه داشت وسم اینکه فرد خوانده امانت گیرنده چک بند از چندین نفر دیگر چک دادن و به همین صورت میباشد

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه مبنی بر استردادلاشه چک ارسال نمایید