مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک امانی

سلام، بنده سه فقره چک بابت فروش دیزاین عروسی به شخصی، به مبلغ 33 میلیون تومان گرفتم. برای زودتر پاس کردنشان به مادر زنم دادم که گفتن خواهرشون پاس میکنن و پشت چک رو امضا کردم. ولی الان که با خانمم دارم جدا میشم چک‌ها رو پس نمیدن. الان من چکار میتونم بکنم؟؟ صاحب چک هم گفته من میام واسه شهادت.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اظهارنامه مبنی بر امانی بودن و استرداد بدهید و سپس دادخواست دهید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.دادخواست بدید وقبلش هم اظهار نامه بدید