مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام,میزان دیه موارد زیر رو خواستم محاسبه کنید, محاسبه لطفا براساس میزان دیه در سال 99 باشه.
1-سردرد و سرگیجه بدلیل تکان مغزی به پرداخت ارش (معادل پنج هزارم دیه کامله)
2-ضربدیدگی قفسه سینه به پرداخت آرش (پنچ هزارم دیه کامله)
3-کبودی اطراف چشم چپ(سه هزارم دیه کامله)
4-بابت تورم به پرداخت آرش معادل(دوهزارم دیه کامله)
5-کبودی سمت چپ پیشانی(سه هزارم دیه کامله)
6-بابت خراشیدگی(حارصه)ساعدراست (نیم دیه کامله)
7-بابت دوعدد سیاهشدگی پشن ران راست جمعا(6 هزارم دیه کامله)
8-بابت سیاهشدگی اطراف چشم چپ (6 هزارم دیه کامله)
9-بابت کشیدگی رباط هاب اطراف ستون فقرات پشتی(یک درصد دیه کامله)
10-تکان مغزی وشکایت از سردرد وسرگیجه(یک درصد دیه کامله)
11-ساییدگی عمیق درناحیه بازوی چپ (دامیه) به پرداخت (دوصدم دیه کامله)
12-خونریزی شدید زیرملتحمه چشم چپ به پرداخت ارش معادل (سه هزارم دیه کامله)
13-شکستگی درقسمت ابتدایی بازوی راست که بدون عیب جوش خورده است(هشت صدم دیه کامله)
14-خراشیدگی زیر کتف راست به پرداخت آرش(نیم درصد دیه کامله)
15-بابت آسیب بافت نرم محل تعبیه لوله سینه ای طرفین قفسه سینه به پرداخت آرش (4 درصد دیه کامله)
16-کاهش شدید سطح هوشیاری ب مدت یک هفته(دو درصد دیه کامل)
17-شکستگی دنده های 4-5-6-7-8-9سمت راست قفسه سینه و دنده شماره 8 سمت چپ قفسه سینه (غیرمحیط غیرقلب) به میزان (هرکدام یک صدم دیه کامله)
18-شکستگی دنده های 3-4-5-6-7سمت چپ قفسه سینه محیط بر
قلب(هرکدام یک چهلم دیه کامله)
19-خراشیدگی در پهلوی طرف راست به پرداخت آرش (5 هزارم دیه کامله)

پاسخ ها :

امير  انتظاري

جناب آقای امير انتظاري :

درود
هرصدم دیه برابر با نرخ جدید برای سال 1399 معادل سه میلیون و‌سیصد هزار تومان میباشد
لذا جمع درصدهای دیه را در عدد سه میلیون و سیصد هزار توان ضرب نمایید.
طبق نرخ جدید دیه هر هزارم دیه یا ارش معادل سیصد و سی هزار تومان میباشد
مثلا جمع دیات پنج‌مورد اول سوال شما جمعا 5 میلیون و 940 هزار تومان میگردد
با همین فرمول جمع دیات محاسبه میگردد
سایر دوستان نیز میتوانند از همین روش برای محاسبه دیات استفاده نمایند