مشاوره حقوقی رایگان - کسری ملک

ابنجانب ملکی خریداری نمودم که در قولنامه 182 متر و در سند نیز 182 متر قید گردیده که جهت دریافت پروانه ساخت به شهرداری مراجعه که بعد از بازدید کارشناس شهرداری متوجه شدم که ملک 12 متر کسری دارد حال با توجه به عریض بالا اینجانب به چه عنوانی دادخواست تنظیم کنم آیا فروشنده می تواند درخواست فسخ معامله را نماید در ضمن این حقیر با توجه به کسری ملک زیان دیده ام از جمله تا 180 متر مجوز 4 طبقه صادر می شود و از متراژ 180 متر به پایین 3 طبقه حال راهی جهت ضرو زیان وجود دارد یا خیر ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگربصورت متری,خریداری نمودید,پس ازاصلاح سند می توانید ثمن کسری ملک را ازفروشنده مطالبه نمایید.

پرسشگر :

ممنون از راهنمایی شما بزرگوار

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد