مشاوره حقوقی رایگان - نقص شماره شاسی خودرو

با سلام
من 6 ماه پیش خودروی مزدا وانت خریدم که کمی نیاز به صافکاری و زیبا سازی داشت. حالا که خودرو را تکمیل کرده ام هرچی میگردم شماره شاسی خودرو اصلا وجود ندارد. خودرو بدون تصادف و رنگ شدگی بود حتی 2 جا هم برای اطمینان از بدون رنگ بودن نشانش دادم. هیچ گونه ضربه ای به شاسی وارد نیامده. هیچ جاییش هم رنگ نشده. به جز 2 وجب از بدنه که پوسیدگی داشته. حالا برای شماره شاسی باید چه کاری انجام دهم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی(شماره گذاری) است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.