مشاوره حقوقی رایگان - پاداش پایان خدمت

با سلام اینجانب سرباز وظیفه ناجا بودم که در درگیری با اشرار مسلح مجروح شدم تو حکمم جانباز بند ب از کارافتاده خورده و از سازمان بازنشستگی ن.م حقوق دریافت میکنم خواستم ببینم پاداش پایان خدمت به من تعلق میگیره یا خیر چون نزدیک به 19 ساله کسور بازنشستگی در فیش حقوقی از من کم میشه. با تشکر

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

باسمه تعالی
با سلام

شرایط بهره مندی از قانون بازنشستگی جانبازان :

-دارا بودن حداقل 20سال سابقه قابل قبول از لحاظ بازنشستگی یا بیمه پردازی

-اشتغال فرد متقاضی در زمان تقاضای بازنشستگی

-دارا بودن شرایط سنی ، مردان حداقل 50سال سن و زنان با حداقل 45 سال سن