مشاوره حقوقی رایگان - تهمت توهین در فضای تلگرام با اسکرین شات

سلام پسری مجرد هستم با یک خانم آرایشگر برای شروع همکاری فروش محصولات آرایشی در تلگرام مدتی خیلی کوتاهی بطور رسمی در ارتباط بودم خانم بعد از تماس ها از طرف ایشان و بعد مدتی درخواست نسیه و درخواست کمک مالی از من کرد و جواب رد دادم سپس این خانم بنده را در گروه های تبلیغاتی تلگرامی عضو کرده و با ابراز ناراحتی من شروع به فحش و توهین کردن و بعد همدیگر رو مسدود کردیم و خانم دیلیت اکانت سپس من هم از رو احتیاط دیلیت اکانت زدم. سپس تهدید و در نهایت شکایت به جرم مزاحمت و توهین و تهدید از طریق فتا با اسکرین شات های دست کاری شده از فضای تلگرام به نام من ... حال پس از بازپرسی و تحقیقات مقدماتی من عنوان کردم اسکرین های جعلی بوده و درخواست من این بود که پرینت تماس ها رو بگیرند و پرونده فقط با اتهام توهین و با قرار وثیقه در بازپرسی و درخواست کیفرخواست دادستان به دادگاه ارجاع شد. میخواستم با تمام این قضایا میشه به قطع گفت من محکوم میشم ؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با در دست داشتن مدارک حتما به وکیل مراجعه کنید