مشاوره حقوقی رایگان - 2گرم مواد مخدر شیشه

حکم دو گرم شیشه چیست؟و اگه متهم مصرف کننده باشد هیچ سابقه ای هم نداشته باشد به چه صورت میشود؟
آیا برای آزادی نیاز به وثیقه است چقدر وثیقه نیاز است؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به طور کلی، مجازات حمل شیشه به صورت زیر است:حمل مقدار کمتر از 2 گرم شیشه: مجازات قانونی ممکن است شامل زندان تا 6 ماه و یا جریمه باشد. حمل مقدار بیشتر از 2 گرم شیشه: مجازات قانونی ممکن است شامل زندان حداقل 2 تا 7 سال و یا جریمه باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله فعلا می تواند با وثیقه آزاد شود.
دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا شلاق جزای نقدی و زندان دارد . اگر دلایلی برای تخفیف دارید از جمله عدم سابقه کیفری باید دفاع درستی کنید