مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فضای مجازی

باسلام،یه نفر با ایدی سابق بنده یک اکانت تلگرام زده و عکس های خونوادگی من رو با فتوشاپ و ادیت های رکیک گذاشته پروفایلش رفتم فتا شکایت هم کردم ولی یه هفتست که جوابی نیومده، همچنان هم از طرف این شخص دارم تهدید میشمو باج میدم که عکسارو پخش نکنه، توروخدا بگین چقد باید تحمل کنم و چقد طول میکشه تا پیداش کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

منا حمیدی مجد

سرکار خانم منا حمیدی مجد:

سلام کاربر محترم شما بایستی از طریق دادسرا اقدام به شکایت کنید تا از طریق دادسرا بتوانید پرونده را پیگیری کنید و ماتنع تهدید و اخاذی شوید.

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد موردتون را با يك وكيل خبره در امور جرايم اينترنتي و كيفري مطرح كنيد جهت هماهنگي و مشاوره با شماره ٠٩١٣٣٢٦٤٤٨٧ تماس بگيريد