مشاوره حقوقی رایگان - سوال کیفری

با سلام و عرض ادب. 2 سال پیش با آقایی رابطه جنسی داشتم و متاهل بودم همسرم فهمید و شکایت کرد ولی به خاطر دختر 2 ساله ام مرا بخشید و دوباره به زندگی عادی برگشتیم تا 2 ماه پیش به خاطر مشکلات مالی از من به خاطر زنا شکایت کرد بنده وکیل گرفتم و گفته شد که من انکار کنم تبرعه میشوم البته در این 2 ماه من با همون آقا حرف زدم از طریق پیام و تماس و واتس آپ خواستم بدونم حکم اعدام میدن واسه من با شلاق اگر هم شلاق بدن میشه خریداری بشه؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
. اعدام در صورتی است که فرد چهار بار در حضور قاضی به رابطه سکسی اعتراف و اقرار نماید و در صورتی که اقراری وجود نداشته باشد اعدام نیست . و با توجه به نحوه رابطه شما صرفا رابطه نامشروع غیر زنا می بلشد که مجازات آن شلاق است و در صورت صلاحدید دادگاه تبدیل به جزای نقدی میشود.