مشاوره حقوقی رایگان - مدت ایثارگری

سلام خسته نباشین وقتتون بخیر، پدرم سال 66/12/1 عازم خدمت شد و در ارتش نیرو زمینی پنج ماه در منطقه سومار در جنگ بود و بقیشم ک آتش بس شد در همان منطقه ادامه به خدمت داد. ایا بعد آتش بس مشمول ایثارگری میشود یا فقط همون پنج ماهی که در جنگ بود شاملش می شود.

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام فقط زمان جنگ ولیکن برای پاسخ دقیق از ستاد کل بپرسید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشگر ارجمند سوال شما در تخصص وکیل نمیباشد بهتر است از ارگان مربوطه جویا شوید