مشاوره حقوقی رایگان - تصادف از سمت راست خودرو

در چهارراه سمت چپ خیابان برای گردش به چپ؛ پشت چراغ قرمز توقف داشتم ماشینی از سمت راست خوررویم در حرکت بسمت مستقیم از چراغ سبز بود. سپر عقب سمت چپ خورویش برخورد کرد به گلگیر و سپهر سمت راست جلوی خودرویم. در این موقع مقصر چه کسی هست. افسری که در انجا بود گفت من دیدم مقصر را خودروی سمت راستم را شناخت بعد چند روز نمیدونم چی شد حرفش را عوض کرد. ممنونم از لطف و زحمت شما

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام اظهار نظر در این خصوص در صلاحیت افسر کاردان وکارشناس راهنمائی ورانندگی می باشد وخارج از صلاحیت وکیل است لذا در صورتی که نسبت به نظریه اعتراضی دارید اعتراض خودرا تسلیم نمائید تا موضوع به هیت کارشناسی ارجاع گردد دراین حالت سه نفر کارشناس اظهار نظر خواهد نممود . موفق باشید

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام قضات حق ندارند در خصوص تشخیص مقصر اظهار نظر کنند و باید از کار شناس رسمی بخواهند که مقصر را تشخیص دهد و در صورتی که به نظر کارشناس طرفی اعتراض داد می تواند با هیات 3 نفره و بعد 5 نفره و ... موضوع را ارجاع بدهند.