مشاوره حقوقی رایگان - تخریب فنس دور باغ توسط جهاد

با سلام خدمت شما دوست عزیز
من یک گلایه و شکایت از جهاد کشاورزی دارم. من یک باغ 2000 متری دارم. و داخل باغ جدیدا نزدیک به 130 اصله نهال جدید کاشتم و حدودا 20 اصله درخت 20 ساله داره. و برای محافظت از درختان در برابر ورود دام به داخل زمین تازه کاشت دور باغ را به ارتفاع 2 متر فنس کشیدم. و هیچ ساختمان و بنایی در داخل باغ ندارم. متاسفانه جهاد کشاورزی اقدام به تخریب از فنس دور باغ نموده و حدودا دو اصله نهال و دو درخت بیست ساله رو از بین برده. خسارت نزدیک به 30میلیون تومان به بنده وارد نموده است. مگه من چقدر درآمد دارم؟؟ ناراحتی من از اینه که چرا فقط باغ من تخریب شده؟ آیا خصومت شخصی بوده! چرا بقیه غیر مجاز ها رو تخریب نکرده؟ فقط برای باغ بنده در روزی که با این همه امکانات اومدن اقدام به تخریب کردن و هیچ تخریبی دیگری نداشتن. یعنی جور دیگه با اونا طی شده؟ اگه بحث مجوزه بوده من مجوز دیوار ساحلی رو از اداره محترم آب منطقه ای بابت اجرای دیوار ساحلی به ارتفاع یک متر بابت هدایت سیلاب به داخل رودخانه رو دریافت کردم. و از این اقدام من استقبال کردن. اگر اشتباهی تو کار من بوده حداقل مثل ما بقیه باغ ها به دادگاه میفرستادن تا من هم بتونم از خودم دفاع کنم. چرا ساعت 4 و نیم صبح اقدام به تخریب نموده؟ یعنی اینقدر خلاف بزرگی بوده؟ یعنی نباید در وقت اداری اقدام کنن؟ و از همه مهمتر اینه که چرا اخطار تخریب به اینجانب ندادن؟ حتی کاملا حریم جاده رو رعایت کردم. فقط یک اخطار دادن که به جهاد مراجعه کنم و اسمی از تخریب نیامده تو نامه! من یک شهروند عادی هستم. حتی هیچگونه بنا و ساختمانی داخل باغ نداشتم. نامه ای که جهاد زده در تاریخ 20 اسفندماه 98 بوده و تخریب سحرگاه 28 اسفندماه بوده!
آیا این انصاف است که شاید بیش از بیست مورد ساخت و ساز غیر مجاز است ولی هیچ اقدامی نکردن؟؟؟ این عدالت است؟ آیا اگر با بنده خصومت شخصی دارن باید از موقعیت شغلی سوء استفاده کنن؟؟ من از طریق قانون اقدام میکنم و از شما مدیریت محترم خواهشمندم اطلاع رسانی کنید تا شاید علت مشکل و خصومت با بنده مشخص بشه. با تشکر از شما

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام بنظر می رسد شرح مفصلی را که مرقوم نموده اید درقالب درخواست تقدیم مدیریت جهاد نمائید ودر صورتیکه نتیجه مثمرالثمری در برنداشت ضمن تامین دلیل نسبت به میزان تخریب وخسارات وارده از طریق مراجع قضائی اقدام نمائید . موفق باشید

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام آیا ظلم بالسویه عدالت است؟ اینکه توقع داشته باشید بلا بر سر همه بیاید تا دلتان خنک شود اخلاق خوبی نیست.

حتی دیوار کشی را بسیاری تغییر کاربری نمی دانند .

برای تخریب حتما نظر دادستانی را نیز اخذ کرده اند.

باید موضوع را یک وکیل شجاع و دانا در شهرستان پیگیر باشد تا موارد غیر قانونی مشخص و اقدام شود .