مشاوره حقوقی رایگان - عفو زندانی نفقه

برادر من را به خاطر پرونده کیفری نفقه بازداشت کردند و در حالی که در زندان بود همسر اسبق ایشان پرونده حقوقی نفقه و مهریه را هم که از قبل حکمش رو گرفته بود به جریان انداخت برادرم برای قسط بندی نفقه و مهریه اقدام کرده و با توجه به این که صاحب هیچ مالی نیست و شاغل هم نیست و مشکلات درمانی هم دارد برای آثار مهریه برایش 5 سکه پیش قسط و 9 ماه یکبار هم یک سکه بریده اند و آثار نفقه اش هنوز بی پاسخ مانده...
حال اگر برادرم با عفو رهبری از زندان کیفری نجات پیدا کند آیا می‌توانند بخاطر مهریه همچنان او را در زندان نگه دارند؟ مهریه در زمان عقد 350 سکه بوده است. آیا حتما باید برایش سند بگذاریم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا صدور حکم اعسار ازاد نمیکنند مگر با وثیقه

کیانوش  افراشته نژاد

جناب آقای کیانوش افراشته نژاد :

سلام. حتما باید پیش قسط مهریه را پرداخت کنه تا آزاد بشه . برای مرخصی میتونید سند بذارید ..