مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

باسلام وقت بخیر یک آپارتمان از یک سازنده بصورت پیش فروش خریداری کردم در قرداداد بین سازنده و مالک مالک حق فروش به سازنده داده اکنون سازنده اعلام میکند که بدلیل ورشکستگی قادر به تکمیل ساختمان نیستم آیا من شخصا میتوانم ساختمان خود را تکمیل کنم این درصورتی هست که مالک دنبال فسخ قرارداد با سازنده است آیا مالکیت من پا برجاست

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بافسخ مالک,باتوجه به اینکه اذن فروش به سازنده راداده,به مالکیت شما خدشه ای وارد نمی کند.وبرای انجام الباقی تعهد,باید داذخواست الزام به انجام تعهد بدهید وپس ازقطعیت واجرای رای با هزینه محکوم علیه ساختمان راتکمیل نمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این امر تخصصی است استخدام وکیل ر در نظر بگیرید