مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود در دادگاه

سلام بنده برای اثبات جرم تخریب عمدی خودرو از طریق اسید پاشی 2 نفر شاهد در پرونده موجود هست که یکی از شاهدین در دادسرا و یکی دیگر در دادگاه با سوگند به قران شهادت علیه متهم پرونده دادند و در محتوتی شهادت نیز دقیقا عین هم شهادت دادند سوال اینجاست که با وجود شهادت نزد دادیار و عدم حضور در دادگاه یکی از شهود قاضی میتواند شهادت نفر اول را در دادسرا مورد قبول واقع گردد و در کنار شاهد دوم که در دادگاه شهادت داده محکومیت متهم صادر گردد البته قرار جلب دادرسی از دادگاه هم عرض نیز صادر گشته و اماراتی هم در پرونده مبنی بر گزارش اداره اگاهی مبنی بر اینکه متهم دو شاهد به دادسرا اورده بود که متهم در زمان اعلام جرم در کارگاهش مشغول کار بود که با ردیابی های اداره اگاهی معلوم گشت که متهم در زمان اعلام جرم دقیقا در محل ارتکاب جرم بوده و اظهاراتش در تناقض کاملا اشکار هست که در پرونده موجود هست و شخصیت فردی در استعلام از همسایگان مبنی بر شرور بودن متهم نیز در گزارشات کلانتری نیز هست
و متهم هم در جلسه دادرسی دادگاه نیز با ابلاغ قانونی نیز در جلسه غایب بوده
با محتویات بالا ایا متهم محکومیت خواهد یافت ؟؟؟ شهادت دو شاهد نیز چگونه توضیح میدهید ؟؟ ممنون
مجازات مجرمی که اقدام به 3 بار اسید پاشی و یک بار تخریب دوباره توسط چاقو که ( 4 بار تکرار جرم تخریب با اسید و چاقو) و ایجاد رعب و وحشت و اخلال در نظم عمومی در محل کسب و سکونت به لحاظ متن قانون چه میزان زندان محسوب میشود ؟؟
ایا مجازات چنین مجرمی سنگین خواهد بود حتی مجرم دارای سابقه کیفری نیز میباشد
ممنون لطفا پاسخ کاملی دهید خیلی مهم میباشد

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بسته به جزئیات پرونده، سوابق محکومیت متهم و نظر قاضی در پذیرش همه عناوین مجرمانه یا برخی از آن‌ها دارد.

پرسشگر :

استاد بزرگوار شهادت یک شاهد در دادسرا نزد دادیار و یک شاهد در دادگاه با سوگند و محتوای عین هم بابت حد نصاب 2 شاهد در محکومیت تعزیری تخریب مورد مقبولیت قضایی با توجه به قانون مورد اقناع قضایی میتواند موجه باشد ؟؟؟؟

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

هركدام از سوالات بحث مبسوطي دارد كه با مراجعه حضوري به وكيل راهنمايي خواهيد شد و با توجه به قدرت و ضعف ادله و محتويات پرونده دادگاه راي خواهد داد و در فرض سوال چنين محكوميتي محتمل است.