مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اسیدپاشی

با سلام.
فردی از شهری که من در آن حضور فیزیکی نداشته ام با عنوان تخریب و اسید پاشی شکایت کرده است. من اول فکر کردم که اشتباهی رخ داده است و بعد رای اولیه دادگاه به خاطر نبود مدارک کافی منع تعقیب بود. اما مدتی بعد در تجدید نظر با شکایت مجدد شاکی پرونده به جریان افتاده است.
من در اون تاریخ اصلا در این شهر حضور نداشتم. آِیا برای دفاع از خودم حتما باید وکیل داشته باشم؟ آیا بعد از اثبات بی گناهی میتونم از شاکی به خاطر اتهام کذب شکایت کنم؟