مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت ایران

سلام من یک ترکیه ای هستم با زن ایرانی ازدواج کردم میخوام هرچه زودتر تبعه ی ایرانی باشم شرایط آن چگونه است ؟ گفتن اگر خونه ای به اسم خودم در ایران بگیرم میتوانم شهروند ایرانی باشم میخوام بدونم حتما باید خانه داشته باشم یا ملک و زمین کشاورزی هم میتواند باشد؟ و همچنین آیا میتوانم با سند ازدواجمان شهروند ایرانی بودن (تابعیت) را بگیرم. میخوام زودتر از سه سال تابع باشم و 9ماهه ازدواج کردم. چجوری بگم خیلی سخته برامون. ممنون میشم اگر کامل توضیح دهید چون در ترکیه ماندم و اجازه نمیدن وارد ایران بشم و همسرم تنها در ایران مانده است و مشکل دوری ما را آزار می دهد ممنون میشم زود جواب دهید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

همچنین قیمت این ملک یا خانه و هرچیز دیگر تا چه نرخی (قیمتی) می تواند باشد

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام بین ایران و ترکیه توافقی شده که رفت و آمد بدون ویزا محقق می شود و مشکلی در آمد و شد شما نباید وجود داشته باشد و گرفتن تابعیت با توجه به تابعیت خانم به سادگی صورت نمی گیرد.
با خرید منزل و ملک نیز نمی‌توانید تابعیت ایران را به دست بیاورید و در ایران اتباع خارجه نمی‌توانند مالکیتی بر اموال غیر منقول داشته باشند بلکه می توانید با تأسیس شرکت خانه و ملک را به نام شرکت بخرید و به عنوان سرمایه گذار اقامت ایران را اخذ کنید

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شما میبایستی از مکانیزم اخذ اقامت با توجه به شرایط خاص خود استفاده کنید و متعاقبا نسبت به اخذ تابعیت ایران اقدام کنید چراکه اخذ تابعیت تشریفات و مراحل خاص خود از جمله بند 2 ماده 979 قانون مدنی(5 سال اعم از دایم یا متناوب در ایران ساکن بوده باشد) و ماده 987و... را میبایستی رعایت کنید.