مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت مهریه

با سلام
آیا در صورت درخواست طلاق از طرف مرد و صادر شدن حکم طلاق، آیا اعسار مهریه مرد مورد قبول واقع می شود یا مرد باید به صورت یکجا مهریه را بپردازد
بعضی از وکلا می گویند حکم طلاق محکومیت مالی نیست چون در صورت اجرا نکردن حکم طلاق بعد از سه ماه حکم باطل می شود و لذا اعسار آن هم قبول نمیشود.
بعضی هم می گویند اعسار را قبول میکنند منتهی در صورت طلاق مرد اعسار را سنگین میگیرند یعنی پیش قسط سنگینی میبرند
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مریم رمضانی

مریم رمضانی:

با سلام . نظر همکارانی که معتقدند اعسار پذیرفته میشود با اقساط بالا صایب است .