مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ارایه دادخواست حقوقی مطالبه طلب

با درود و ارادت. بنده بعنوان پیمانکار با شرکتی براساس 3 نوع قرارداد مختلف همکاری کردم که بابت این قراردادها مبالغ مختلفی طلبکارم بدلیل واگذاری شرکت متاسفانه طلب بنده پرداخت نشد جهت شکایت و ارایه دادخواست به دادگاه حقوقی مبلغ مورد طلب را باید در یک دادخواست مطرح کنم یا بصورت دادخواستهای جداگانه اقدام کنم. ضمنا بابت هزینه دادرسی هم جداگانه باید عمل کنم؟ قصدم اعلام اعسار هست. سپاس از پاسخ

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امکان اعلام اعسار را ندارید و اگر داشته باشید بعید است پذیرفته شود چنانچه مبنای طلب یکی باشد میشود در یک دادخوست داد