مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه در صورت بخشش مهریه

با سلام. همسر من در نامه ای معمولی امضا و انگشت زده است که مهریه اش رو بخشیده و شاهد هایی دارم که آن نامه را امضا کرده اند.حال درخواست طلاق داده و مهریه میخواهد. البته در موقع ازدواج زیر 18 سال بودم و به اجبار پدربزرگم ازدواج کردم.‌ میخواستم بدانم حکم دادگاه برای من صادر می‌شود یا خانمم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه میتواند مهریه خود را علی الاصول مطالبه کند اگر دلیلی برای بذل مهریه دارید ارایه دهید تا قاضی تصمیم بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر این تعهد بالای 18 سال انجام شده است می‌بایست آن را اثبات نمایید در غیر این صورت به ایشان تعلق می‌گیرد