مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مال دیگر توسط زوجه

اگر مرد با داشتن شهود کافی اثبات کند زن خیانت کرده و زن قبلا مهریه خودرا بخشیده می‌تواند مال دیگری طلب کند و حکم زنی که خیانت کرده چیست با شهود کافی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مهریه را ابراء کرده باشد نمی تواند مطالبه کند.
اگر بخشیده باشد و حق رجوع را ساقط نکرده باشد تحت شرایطی می تواند رجوع کند .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر زنا باشد اعدام اگر روابط نامشروع باشد 94 ضربه شلاق

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام ؛ منظور از خیانت اگر رابطه نامشروع دون زنا باشد در صورت اثبات مجازات آن صرفا شلاق است واگر منظور از خیانت رابطه زنا باشد توصیه می شود مطرح نگردد چرا که شهود وشاکی محکوم می شوند چون برابر شرع وقانون حرمت حفظ حریم خصوص بحدی محترم شمرده شده است که باید گفت امکان اثبات رابطه زنا محال است ؛ اما از نظر ذائل شدن حقوق زن در اثر ارتکاب تخلف تنها ممکن است حق تنصیف زائل گردد.
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

درود
اگر زوجه مهریه خود را ابراء کرده باشد دیگر نمیتواند مطالبه کند.
در صورت اثبات زنا حکم اعدام است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقتی مهریه بخشیده شده مطالبه مجدد آن مبنای قانونی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زنا باشد اعدام اگر روابط نامشروع باشد 94 ضربه شلاق

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر مهریه را بخشیده دیگر نمی‌تواند آن را مطالبه کند و خیانت زوجه در پرداخت مهریه توسط زوج تاثیری ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابرأ و بذل ‌مهریه توسط زوجه ، باید با تنطیم سند رسمی در دفترخانه باشد یا در ‌ دادگاه اثبات گردد
مجازات جرم رابطه نامشروع ، بستگی به نوع رابطه زن دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی دارد در قالب ابرا باشد یا بذل و.‌..
اینکه شهادت شهود چه می باشد حائز اهمیت می باشد زنا و یا رابطه دون از زنا مجازاتهای متفاوت دارد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر شهود شرایط مقرر قانونی را داشته باشند به رجم و یا اعدام محکوم می شود

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام موضوع رابطه نامشروع و مجازات شلاق دارد و اگر مهریه را بخشیده نمیتواند مال دیگری به جز نفقه و سایر حقوقات ناشی از زوجیت را طلب نماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

خیانت اثبات شود مجازات آن شلاق است
البته رابطه نامشروع مادون زنا