مشاوره حقوقی رایگان - ثبت واقعه ازدواج

باسلام من به مدت دوماه هست که عقد عادی کردم و این ازدواج دومم هست حالا میخوام عقدمون را ثبتی کنم من به دادگاه دادخواست دادم میخوام بپرسم که در دادگاه قاضی چه سوالاتی از من میپرسه یعنی میخوام بدونم دفاعیه من چطور خواهد بود که بتونیم عقدمون و ثبتی کنیم و قاضی بهمون حکم ثبت واقعه عقد و بده و مشکلی برامون پیش نیاد در این باره پدرم شاهد عقد مون بودن یعنی خانواده م در جریان هستن و به طور رسمی ایشون خواستگاری کردن و به توافق رسیدیم ولی شرط ازدواج با ثبت عقد هست از نظر خانواده من ممنون میشم راهنمایی م کنید در این باره که بدونم در دادگاه قاضی ازمون چی میپرسه و چی باید بگیم با تشکر

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

زوجه با استناد به عقد نامه عادی می تواند دادخواست ثبت واقعه ازدواج به طرفیت زوج به دادگاه خانواده ثبت تقدیم نماید

یک وکیل

اگر نیاز به سوال باشد درخصوص واقعه ازدواج ، میزان مهریه و مسایل مربوطه تحقیق میشود