مشاوره حقوقی رایگان - مبدا محاسبه خسارت تاخیر تادیه

با سلام و عرض ادب ، اینجانب در سال 94 قرارداد پیش خرید خودرو با قیمت قطعی خودرو انجام دادم در تیر ماه سال 98 شرکت خودروساز دعوتنامه ای با مبلغ غیر قطعی با 121 میلیون اضافه ارسال کرده که با توجه قید فوریت مجبور شدم مبلغ اضافه رو پرداخت کنم و بلافاصله در مرداد 98 به سازمان تعزیرات حکومتی شکایت گران فروشی نمودم که شعبه بدوی در بهمن 1399 رای به محکومیت 121 میلیون خودروساز داد و به علت عدم اعتراض یا فراموشی ، رای قطعی و به اجرای احکام رفت و در تاریخ اسفند 1401 مبلغ 121 میلیون به حساب من واریز شد خودروساز مجدد با استفاده از تبصره 23 تعزیرات حکومتی اعتراض و مجددا پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت که این بار مجددا تخلف گران فروشی محرز و قطعی گردید و لیکن مبلغ گرانفروشی به 110 میلیون تقلیل یافت و اعلام شده بود با توجه به پرداخت 121 میلیون در اسفند سال 1401 مبلغ 11 میلیون به شرکت خودروساز برگردانده شود.
با قطعیت حکم مبنی بر 110 میلیون گران فروشی آیا میتوان از دادگاه حقوقی خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه اینجانب یعنی تاریخ شکایت اینجانب در تعزیرات را بنمایم یا تاریخ رای اولیه مبدا خسارت تاخیر تادیه خواهد بود؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مبدا خسارت تاخیر تعدیه در اسناد چک از زمان سررسید است در دعاوی حقوقی از زمان مطالبه یا دادخواست یا قطعیت حکم