مشاوره حقوقی رایگان - توهین

با سلام و عرض ادب
ببخشید بنده مشکلی برایم پیش امده بنده دو سال قبل در یک گروه تلگرام معاند برخی توهین ها به مقدسات دین اسلام و مقام معظم رهبری و بنیان گذار جمهوری اسلامی انجام داده ام و سپس توبه نموده ام یک اتهامی هم دارم که پولشویی هست و بنده برای بزرگنمایی در همان گروه تلگرام گفته ام که 500 میلیون تومان پولشویی کرده ام در صورتی که چنین چیزی واقعیت ندارد در تاریخ 14 بهمن98 بازداشت شدم و یک ماه بازداشت موقت بودم الان به قید 500 میلیون وثیقه ازاد هستم سنمم 17 سال هست چند سوال داشتم اول اینکه صدور وثیقه به این مقدار (500 میلیون) برای قضیه پولشویی هست یا برای جرائم دیگرم؟
دوم اینکه پرونده من در صلاحیت کدام دادگاه قرار خواهد گرفت و سوال اخرم اینکه با توجه به اینکه بنده در ان زمان پشیمان شده و توبه کرده احتمال دارد چه مجازاتی برای من در نظر گرفته شود ایا امکانش هست با جریمه نقدی پرونده بسته شود یا زندان خواهند داد؟؟؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
شما زير سن قانوني هستيد و به جرم شما طبق قانون مجازات اطفال ومواد ٢١٩ قانون ايين دادسري كيفري رسيدگي ميشود
براي توضيحات بيشتر با تلفن بنده ٠٩١٢٧٢١٨٥٢٩
در صورت تمايل تماس حاصل فرماييد