مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه از همسر

با سلام بنده یک واحد آپارتمان خریداری کردم 3 دانگ را به نام خودم و 3 دانگ همسرم آیا از طریق رجوع از هبه میتوانم خانه را پس بگیرم ؟در اسناد آپارتمان پرداختیهایی که ذکر شده چند فقره چک بوده که یا به نام خودم بوده یا به نام پدرم و همسرم هیچ سندی از پرداخت نداره آیا میتوانم با استناد به اینها پیگیری کنم یا راه دیگر وجود دارد ؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

امکان رجوع از هبه وجود داردبهتراست مدارک خود را به یک وکیل نشان دهید.