مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

همسرم برج یک، با اقدام به ضرب و جرح منجر به حضور آمبولانس و ترک منزل توسط اینجانب و محکومیت با رای قطعی نسبت به ضرب و جرح از سوی ایشان گردید
حال اینجانب
بهد از گذشت نه ماه
اقدام به ثبت دادخواست طلاق کردم(چون ایشان نه از طریق دادگاه ، اظهارنامه و دادخواست تمکین ندادن، )
آیا برای طلاق با عسر و حرج اینجانب مبنی بر ترک منزل توسط زوج،دلیل قاطعی محسوب میشه؟

پاسخ ها :

درخواست طلاق توسط زوجه عسر و حرج زن برای طلاق ترک منزل زوج عسر و حرج طلاق