مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و فوت پس از چهار ماه

با سلام
مادر من در 28 آبان سال 98 تصادف شدیدی داشت که منجر به آسیب شدید مغزی و به کما رفتن ایشان بود پس از معاینه پزشکی قانونی وقت معاینه مجدد برای خرداد 99 دادن ایشون بعد از 1 ماه به هوش اومد ولی دوباره بعد از دو ماه هوشیاریش رو از دست داد و متاسفانه در 28 اسفند 98 به دلیل بیماری کرونا فوت شد. آیا شکایت اولیای فوت شده برای دیه اعضا باید باشه یا دیه فوت

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

مسلما برای دیه اعضا چرا که احراز رابطه سببیت بین تصادف و فوت برقرار نمی‌باشد و علت تامه و اصلی فوت ابتلا به بیماری کرونا میباشد