مشاوره حقوقی رایگان - دیه 50 و 50

پدرم تصادف کرد و فوت کرد الان 50 درصد مقصر زدن براش چقدر دیه میدن ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به این دارد ماه حرام بوده باشد یا خیر
روحشان شاد.
میزان دیه را اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه امسال ششصد میلیون تومان است که پنجاه درصد آن سیصد میلیون تومان می شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

میزان دیه را اجرای احکام مربوطه محاسبه و به نرخ روز پرداخت خواهد شد ضمن اینکه پنجاه درصد مقصر بودن یعنی پدر مرحوم شما در تصادف یعنی سیصد میلیون تومان البته در صورتیکه تصادف در ماه حرام نباشد که اگر در ماه حرام بوده یک سوم بعنوان تغلیظ دیه به سیصد میلیون تومان اضافه خواهد و پرداخت خواهند نمود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سیصد میلیون تومان البته در صورتیکه تصادف در ماه حرام نباشد که اگر در ماه حرام بوده یک سوم بعنوان تغلیظ دیه به سیصد میلیون تومان اضافه خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی به این دارد ماه حرام بوده باشد یا خیر

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بستگی دارد چه زمانی دیه بشماپرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضمن تسلیت
اگر در ماه حرام فوت کرده باشد تا یک سوم دیه تغلیظ میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در ماه غیر حرام سیصد میلیون تومان