مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه و سند مسکونی

با سلام و احترام و عرض تبریک سال نو و سپاسگزاری بابت سایت بسیار گرانبها
اگر پدرزن پس از دریافت کل ثمن ساختمانی که به مرور دریافت نموده بخواهد در زمان انتقال 3دانگ بنام دخترش و 3دانگ بنام داماد باشد. آیا پس از انتقال سند میتوان در دادگاه دخترش را خواست و بعلت عدم پرداخت ثمن معامله 3 دانگ را به نام داماد زد؟ بشرط آنکه در قسمت ثمن قولنامه داخلی پرداخت کننده مبالغ که داماد باشد مشخص باشد.
توضیح بیشتر: توافقات اولیه بصورت شفاهی و اعتماد بوده. ابتدا پول زمین کامل پرداخت شده و تسویه شده در مراحل ساخت به زمان نیاز نقدینگی از طرف داماد تامین شده. حال در پایان کار بهنگام تنظیم قولنامه و ثبت سند درخواست پدرزن مطرح شده که بیشتر از مهریه دخترش میباشد. حال نگرانی داماد از این است که اگر قبول نکند همان 3دانگ که متعلق به داماد هست هم از دست میرود و بعد که مالک 3دانگ شد اقامه دعوی کند

توضیح مجدد: در ابتدا باید عنوان میشد که در زمان خرید یک زمین خام پول توسط داماد پرداخت شده ولی به جهت احترام سند اولیه بنام پدرزن ثبت شده است و مالک پدر زن می باشد و در هنگام دریافت پروانه ساخت و ... به مرور هزینه ها توسط داماد پرداخت شده است حال قسمت سوال از ابتدا مجدد خوانده شود سپاسگزارم