مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرداخت ثمن معامله

سلام. 23 سال پیش به اصرار بنده آپارتمانی تهیه کردم که با وام همسر گرفته شد و خودم همه پول خرید رو با ارث مادری ام و پس انداز خودم نقدی و دستی به ایشان پرداختم. ایشان به خاطر این که دسته چک داشت به فروشنده میپرداخت. ایشون بعد از 8 سال با بانک تسویه کرد و همان روز به نام من سند زد. حالا با همسر به اختلاف خورده ایم. ایشان از من طلب ثمن ملک و ثمن معامله میخواهد و من فقط رسید پرداخت دو سال آخر قسط ها رو دارم. لطفا کمک کنی

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

نیاز به توضیحات بیشتر جهت جوابگویی می باشد.از طریق مشاوره تلفنی اقدام فرمایید تا پرسش های لازم از شما پرسیده شود .