مشاوره حقوقی رایگان - پرتاب اشیا بر روی خودرو و شکایت از صاحب خانه ی مربوطه

سلام. چند روز قبل اتومبیلم را داخل کوچه و کنار دیوار خانه ای پارک کردم. عصر همان روز طوفانی آمد و بلوک و پلیت روی بام خانه را بر روی خودرو ریخت (پلیت ها بدون پیچ و مهره و بدون حفاظ بر روی بام قرار داده شده و فقط دو طرف آنها 2 الی 3 عدد بلوک قرار داده شده بودند). با 110 تماس گرفتم و تشریف آوردند و صورت جلسه و گزارش تنظیم شد. صاحب خانه هم حضور پیدا نکرد. مامور گفت با هم توافق کنید اگر نشد شکایت کنید. خلاصه با صاحب خانه تماس گرفتم و گفتم در جریان هستید که اینجور اتفاقی افتاده و ایشان حاشا نمودند و خسارت را متقبل نشدند. صبح به همراه گزارش کپی برابر اصل نیروی انتظامی به دادگاه رفتم و بخاطر ویروس کرونا گفتن که تا 15 ام ارباب رجوع نمی پذیرند. سوال بنده این است که مقصر چه کسی است و اینکه اگر با هزینه ی شخصی خودرو را درست کنم و بعد شکایت کنم ایرادی دارد یا خیر. خیلی ممنونم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازخودرو عکسهای مختلف بگیرید ودرخواست تامین دلیل مبنی بر برآورد خسارت وتعیین درصد قصور مالک ساختمان را باهم درخواست کنیدپس ازبازدید خودروتوسط کارشناس,می توانید خود رو راصافکاری کنید.

پرسشگر :

عرض سلام و ادب آقای طاهر جاویدانی. خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. عذر میخوام در برگه ی دادخواست به دادگاه نخستین در قسمت شرح دادخواست همین موارد رو بنویسم؟

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بدوا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس از طریق شورا انجام دهید و متعاقبا دادخواست مطالبه خسارت دهید.