مشاوره حقوقی رایگان - ارتکاب جرم در دو شهر مختلف

سلام اگه یک نفر در یک شهر جرمی مرتکب شود و بعد برود شهر دیگر باز جرمی دیگر مرتکب شود، چی میشه باید دوتا جرم تو دوتا زندان اون شهر های مختلف بکشد یا چی میشه؟

پاسخ ها :

مهدی امانی

جناب آقای مهدی امانی :

با سلام
بسته به نوع جرم ارتکابی، هر کدام از شهرها که مجازات جرم شدید تر باشد به دو اتهام رسیدگی کرده و نهایتا اگر تصمیم بر حبس باشد در همان شهر محل دادگاه خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از یک نوع باشد یک جا رسیدگی می‌کند در غیر این صورت در دو جا رسیدگی می‌شود