مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست گرفتن دین

چندین سال پیش مبلغ 17 میلیون تومن پول ارثیه پدری خود را به یکی از همسایگان بعنوان قرض دادم و در مقابل یک عدد سفته به ارزش 15 میلیون ازش گرفتم. حالا پس از گذشت سالها و با توجه به صحبتهایی که کردم در خصوص برگرداندن پولم اما متاسفانه همچنان بی توجه و قصد پرداخت نداره. میخواهم از طریق دادگاه اقدام کنم چجوری میتونم پول کامل پس بگیرم؟ ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با پر کردن تمام جاهای خالی سفته ، به دادگاه مراجعه کرده و اخواست و سپس دادخواست بدهید