مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

سلام .. خودروی ساینا خودم را به شخصی فروختم .. با اصرار ایشان بهش وکالت فروش دادم. خوردو من بدهی سایپا داشت که همون موقع 27میلیون تسویه کردم. در مورخه 15 دی ماه 98 قولنامه کردیم و در 24 بهمن 98 وکالت فروش دادم .. ولی ایشان ماشین را چند روز بعد به خانمی دیگر فروخت .. و برای تعویض پلاک رفتند که متوجه شدند در 12 اسفند خودرو را بدلیل شکایت از من در شعبه چهار حل اختلاف اسلامشهر توقیف کردند به مبلغ دادخواست 13 میلیون توقیف اموال گرفتند .. الان اون کسی که ماشین را از من خریده خون ما را در شیشه کرده بروم 13 میلیون را بدهم ماشین را آزاد کنم .. یا 13 میلیون را بحساب دادگستری بریزم ماشین رفع توقیف شود . و تا زمان دادگاهی من با اون طرف پول در حساب بماند .. البته من این پول را ندارم .. چون اصلا از پول ماشین چیزی باقی نمانده .. خواستم بپرسم آیا راهی هست چون توقیف خودرو بعد از وکالت فروش من صورت گرفته ..

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

بله ایشان می‌تواند به عنوان معترض ثالث وارد پرونده شما شده و با ارائه مدارک از خودرو رفع توقیف کند

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با توجهبه اینکه صاحب و مالک رسماشما هستید خودرو توقیف گردیده است چراکه دادگاه از فرایند قولنامه عادی شما که خبر نداشته است فلذا خریدار میتواند با مدارک خود از خودرو با تقدیم دادخواست رفع توقیف نماید.