مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

با عرض سلام در صورتی که طبق رضایت مالکین و توافق نامه حیاط ساختمان به طبقه همکف واگذار شده باشد ایشان بعد ها میتواند نسبت به پنجره ها و تراس های سایر طبقات همان ساختمان که مشرف به حیاط است اعتراض داشته باشد؟ و در صورت مثبت بودن تکلیف چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام، نسبت به وضعیت طبیعی سایر واحدها به حیاط نمی‌توانند اعتراضی داشته باشند مگر اینکه در سایر واحدها تغییراتی رخ دهد که بتوانند ادعا کنند در راستای اضرار به ایشان تغییر کرده است.