مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه

سلام. خسته نباشید
بنده در یه کارگاه به مدت سه ساله کار میکنم تایم کاریم از 7 صبح تا 3 بعد از ظهره که قرار بود بیمه رو توی این سه سال واریز کنه
توی این سه سال توی شرکتهای دیگه بعد از ظهرها کار میکردم و بیمه رو واریز میکردن
الان با رئیس کارگاه به مشکل خوردم که میگه نمیتونم بیمه سه سال رو واریز کنم
به نظر شما میتونم شکایت کنم؟
بیمه ام در این مدت جای دیگه رد شده مشکلی برام پیش نمیاد شکایت کنم؟
اداره کار به خاطر اینکه جایی دیگه هم کار کردم و بیمه ام رد شده محکومم نمیکنه؟؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
لازم به ذکره رئیس شرکت نفوذ زیادی داخل اداره کار داره رئیس اداره کار از نوچه های خودشه
با تشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام درصورت اثبات رابطه کاری میتوانید مطالبه نمایید