مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال

شخصی از بنده به جرم تخریب اموال شکایت کرده و استناد کرده به فیلمی که بنده با یک گرز در حال راه رفتن هستم البته به دنبال شخصی بودیم که قصد تخریب منزل بنده را داشت که وقتی ما متوجه شدیم فرار کرد و ماهم به تعقیبش پرداختیم البته همون فرد چند بار به منزل بنده ضرر زده بود پروندش در شعبه بازپرسیه حالا ایشون فرمودن بنده به منزل اقوام ایشان در همان شب حمله کردم و چون شاهدی نداشتن و فقط همان فیلم مدرکشان بود برای بنده منع تعقیب صادر شد ایشان اعتراض زدن رفت شعبه کیفری الان پیام اومده در شعبه کیفری رای صادر شده در سایت هیچ رای نبود و از طرف کلانتری برای من احضاریه اومده برم همون شعبه دادیاری میشه بفرماید چرا برای بنده باز احضاریه اومده ایا شعبه کیفری بر اساس اون فیلم میتونه بنده رو محکوم کنه در فیلم هیچ صحنه از تخرب وجود نداره بنده میتونم از کسی که فیلم رو گرفته شکایت کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید متشکرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

محکومیت یا برائت طبق نظر بازپرس انجام می شود و ممکن است این فیلم بازپرس را برای انجام جرم قانع کرده باشد.

پرسشگر :

استاد عزیز بنده عرض کردم در رسیدگی دادیار محترم بنده به خاطر نداشتن دلایل محکمه پسند منع تعقیب گرفتم شاکی اعتراض زده دوباره بعد برام احضاریه اومده در فیلم مذکور هم صحنه تخریب وجود ندارد عوامل انتظامی هم تحقیق کرده اند و گزارش کردند که هیچ کس بنده و همراهانم را در حال تخریب ندیده است

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.گاهی در دادگاهَ، قاضی با تیزبینی به مسائلی پی میبرد که قضیه تغییر میکند باید با دقت و احتیاط عمل نمایید و در صورت امکان با یک وکیل مشورت نمایید.