مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال شخصی و تهدید

چند سال پیش همسایه ما ماشین ال 90 بنده را خط و خش کشیده ولی من مدرکی نداشتم و مطمئن بودن کار همسایه است من هم ماشین بنده را خط انداختم و یک نوشته تهدید اتش زدن ماشینش گذاشتم و دوربین بنده را گرفته و از بنده شکایت کرده. ماشین ایشان تیبا میباشد و دو گلگیر ان را خط انداختم چقدر باید خسارت دهم؟ و ایا ممکن است حکم زندان داشته باشد؟ برای تهدید هم حکمی صادر میشود؟ اگر شورای حل اختلاف نروم و حاضر نشوم چه میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در ‌مورد مبلغ خسارت ، باید خودرو توسط کارشناس رسمی مبلغ خسارات وارد مشخص گردد
بله طبق قانون جرم تهدید مجازات حبس خواهد داشت

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. علاوه بر مجازات تخریب ماشین باید خسارت وارد شده به خودرو را نیز پرداخت کنید. مجازات این نوع تخریب بین سه ماه تا یک سال و نیم حبس در نظر گرفته می‌شود. البته اگر میزان خسارت تا 10 میلیون تومان باشد با توجه به قانون کاهش حبس تعزیری صرفاً مجازات جزای نقدی دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خسارت توسط کارشناسان رسمی تعیین می‌گردد و جرم تهدید مجازات حبس در قانون برای آن در نظر گرفته شده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شماملزم به جبران خسارت هستید، زندان متصور بنظر نمیرسد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خسارت توسط کارشناسان رسمی دادگستری برسی می شود و بعد از تعیین پرداخت می گردد
در خصوص دیگر سوالات در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه میزان خسارت کمتر از 10 میلیون تومان باشد حبس ندارد. مجازاتش جزای نقدی است. اما اگر بالاتر از 10میلیون باشد ، مجارات حبس دارد.
مجازات تهدید ، شلاق یا حبس است که بسته به نظر قاضی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر چند سال پیش بوده است در صورت شکایت نیز با قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش تشکیل جلسه می‌دهد پیشنهاد میشود در همین مرحله صلح و سازش نمایید برآورد میزان خسارات با کارشناس رسمی خواهد بود و مجازات تهدید 6 تا 24 میلیون تومان جزای نقدی در حق دولت است.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

 خسارت توسط کارشناسان رسمی تعیین می‌گردد و جرم تهدید مجازات حبس دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تخریب عمدی اموال افراد جرم است و مطابق ماده 677 قانون مجازات اسلامی (بخش تعزیرات)برای مرتکب مجازات حبس تعیین شده است .
تعیین خسارت با نظر کارشناس رسمی است.
در نهایت موضوع قابل رسیدگی در دادسرای محل وقوع جرم است
به هرحال تعیین میزان مجازات ، تعلیق مجازات، تخفیف در مجازات و ........ با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

مقدار خسارت را کارشناس رسمی دادگستری تعیین میکند.رضایت بگیرید.تخریب عمدی بسته به میزان خسارت وارده حبس نیز دارد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که خسارت بیش از 10 میلیون تومان از نظر کارشناس برآورد گردد ممکن است مجازات حبس هم داشته باشد اما معمولاً زیر 10 میلیون جزای نقدی است اگر به شورای حل اختلاف نروید صلح و سازش ممکنه بین شما رقرار نخواهد بود و پرونده به دادسرا می‌رود جهت تحقیقات مقدماتی و احتمالاً صدور کیفرخواست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان خسارت وارده بسته به تشخیص کارشناس است

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

اگر میزان خسارت بیش از ده میلیون تومن باشه ممکنه حکم بر تحمل حبس صادر بشه و میزان خسارت از طریق ارجاع به کارشناس رسمی برآورد میشه

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شورای حل اختلاف جهت ایجاد صلح و سازش تلاش می نماید صلاحیت رسیدگی با دادسرا و دادگاه است