مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

با سلام و احترام اینجانب کارمند شهرداری ارومیه و ساکن این شهر هستم و همسرم در یکی از شهرستان های همین استان معلم رسمی آموزش و پرورش می باشد با توجه به اینکه ایشان 5سال تعهد خدمت در آن منطقه دارند و امسال سومین سال تدریسشان می باشد و چندین بار از مدیر کل آموزش و پرورش استان درخواست انتقالی کردیم ولی ایشان گفتن طبق ضوابط و مقررات امکان ندارد آیا انتقال ایشان به تبعیت از همسر از شهرستان به ارومیه امکان پذیر است؟ در صورت امکان از چه طریقی میشود اقدام کرد؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

باسلام .زن در هرصورت تابع مرد میباشد و بایستی با انتقالی وی به محل کار مرد موافقت گردد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

رویه در حال حاضر عدم امکان این امر را نشان می دهد